Mijn naam is Camiel en ik ben al een aantal jaren werkzaam bij Telecombinatie Asten, Deurne, Gemert en Veghel. Ik merkte al jaren dat er veel klanten zijn die graag hun toestel laten repareren als deze kapot is. Ik hoorde vaak dat klanten ontevreden waren met reparaties die elders werden uitgevoerd. Dat heeft mij ertoe gezet om te gaan repareren met een goede kwaliteit/ service/ prijsverhouding.

Reparatie Deurne, Gemert & Veghel is onderdeel van Telecombinatie Asten, Deurne, Gemert en Veghel.. Net zoals bij Telecombinatie staat service en kwaliteit bij onze reparaties centraal. Bij elke reparatie ontvang je minimaal 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Zelfs buiten de garantieperiode staan we altijd voor je klaar. Wanneer je ervoor kiest, gebruiken wij alleen maar originele onderdelen.

Elke reparatie wordt direct uitgevoerd, indien dit mogelijk is. Daarbij is het zelfs mogelijk om op de reparatie te wachten in de winkel onder het genot van een gratis kop koffie en een stuk fruit of advies op maat over alle andere diensten die we aanbieden in onze winkel.


Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Asten/ Deurne/ Gemert/ Veghel? Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en alles rondom je contracten voor in huis te laten regelen.

Energie
Internet, tv en bellen
Mobiel
Reparaties
Smarthome
Verzekering